De reiziger

De reiziger is een mysterieuze bolvormige paracausale entiteit. Het bestaat al miljarden jaren. Het heeft talloze intelligente soorten bezocht en hielp terraforme onherbergzame planeten. Het is ook verantwoordelijk geweest voor het herschikken van onstabiele banen.

Toen de reiziger oorspronkelijk verscheen, werd deze georganiseerd door een gevallen beschaving. Het was gecreëerd om zijn gastheer te beschermen. De innerlijke werking is nooit ontdekt.

De buitenste schaal van de reizigers is gebaseerd op een fundamentele kracht die nog nooit eerder heeft bestaan. Het is gemaakt van electroweak -materie. Het wordt bij elkaar gehouden door Neutronium. De diameter is veertien kilometer.

De reiziger was ooit verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL -systeem. Tijdens de ineenstorting werd het meestal inactief gemaakt info over werken in Spanje. Het werd vervolgens gevangen genomen en gekooid door het Red Legion van Cabal Empires.

Toen het Cabal Empire een grote invasie van de aarde lanceerde, zat de reiziger gevangen in de kooi. Toen vond er een wervelwindgebeurtenis plaats. Het licht stelde de voogden in staat om door de wereld te bewegen. Het keerde toen terug naar de laatste stad.

Het is onbekend wat er met de reiziger is gebeurd nadat het het systeem had verlaten. De aanwezigheid ervan werd aan de Guardians geopenbaard door visioenen. Ze bleven de laatste stad beschermen. Ze werden geconfronteerd met een heroplevige Vex -invasie en een maan bijenkorf fort. Ze werden vervolgens geconfronteerd met een schema’s Psion Flayer.

De reiziger werd uiteindelijk verslagen door Savathun. Hij nam het licht met geweld. In reactie daarop hebben veel van de Lightbearers zich geactiveerd en een groep gevormd genaamd de Iron Lords. De groep verbond zich om de krijgsheren te weerstaan.