Voordat u een epoxy vloer coating koopt

Wanneer u iets te kopen helpt het om te weten wat het precies is je koopt. Daarmee bedoelen we niet gewoon weten dat je het kopen van een bepaald product, zoals een auto, een biefstuk, of een epoxy vloer coating. Een vraag die we krijgen veel gevraagd is waarom is uw epoxy coatings of garage vloeren is duurder dan de andere coatings en vloeren producten die er zijn. Natuurlijk, je wilt de beste Garagevloeren of een betoncire badkamer, maar je moet ook willen dat het voor de beste prijs ook.

Garagevloer

Om te beantwoorden dat de beste manier waarop we kunnen, laten we gebruik maken van de analogie met de items hierboven, zoals de auto en een stuk van biefstuk. Als je auto winkelen kun je je afvragen waarom is een Mercedes zo veel meer dan een Toyota? Nou zoals we allemaal weten de Mercedes is een hogere kwaliteit voertuig met veel duurdere onderdelen en opties. Maar waarom is een Mercedes S-klasse zo veel meer dan een C-klasse.

 Nou nogmaals het is een auto van hogere kwaliteit, het is groter, met een grotere motor, meer pk’s en heeft een veel duurdere opties. Laten we als voorbeeld een stuk biefstuk nemen. Je kunt een mooie Ribeye kopen voor ongeveer 9 dollar per pond en je kunt er een kopen voor 29 dollar per pond. Waarom dat verschil, het zijn toch allebei biefstukken?

Mensen hebben de neiging om op die manier te denken met hun epoxy vloeren en garage vloeren aankopen, maar weten vaak niet de juiste beton cire kopen. Waarom is een garage tegel of epoxy vloer verf zo veel meer dan de volgende, ze zijn zowel tegels en verf. Nou met de steaks, de $ 9,00 per pond steak is waarschijnlijk Choice rang, de $ 29,00 per pond steak is Prime rang, groot verschil. De duurdere biefstuk kan ook Dry Aged zijn en vrij van hormonen. We kunnen nog wel even doorgaan, maar ik denk dat u het wel snapt.

Details over het product

Het punt dat we hier proberen te maken is dat het kennen van de details over de producten die u wilt kopen u een beter inzicht zal geven in de prijsniveaus van elk product. Bijvoorbeeld, voordat u koopt een epoxy vloer coating moet u weten of het op waterbasis is of niet. Als je koopt een epoxy dat is op waterbasis kunt u betalen voor water dat bestaat uit tot 50% van het product ten opzichte van een hoge kwaliteit epoxy dat is 100% epoxy.

Laten we zeggen dat de 100% vaste epoxy is als de Mercedes, nu heb je een C klasse epoxy en een S klasse epoxy. Wat is het verschil, ze zijn allebei 100%? Een manier om te weten is komt de epoxy met een echte topcoat die een geharde afwerking heeft en niet alleen een heldere versie van de unhardened epoxy? Een echte Topcoat is een geharde epoxy. Om dit uit te vinden, controleer de slijtage rating, hoe lager het mg verlies rating hoe beter de coating. Een schuurcoëfficiënt van meer dan 20 betekent dat de Topcoat of epoxy niet gehard is en niet lang meegaat. Controleer de stootvastheid, controleer de dikte van de coating.

Dunnere coatings zullen uiteraard sneller slijten dan dikkere coatings, vooral als ze geen geharde afwerking hebben met een slijtagecoëfficiënt van 20mgs of minder. Dit zijn belangrijke dingen om te weten. Het kennen van deze feiten zal ervoor zorgen dat u de aanschaf van een epoxy die zal zijn tot de verkeersbelasting op uw vloer. Het zal ook gemakkelijker voor u om de aankoop te weten dat u het krijgen van een veel hogere kwaliteit product te maken.

Hetzelfde kan worden gezegd voor garage tegels, sommige tegels zijn holle kern en gemaakt van gerecyclede frisdrank flessen versus onze tegels die onze solide hoge kwaliteit PVC. Nogmaals, een groot verschil. Een holle tegel weegt minder dan een pond van de goedkoopste kwaliteit plastic, terwijl onze tegels wegen 4.5 pond per stuk van hoge kwaliteit PVC. Er is dus een heel goede reden voor het prijsverschil, net zoals er een reden was voor de biefstukken en de Mercedes. U moet alleen weten dat er een verschil is en wat dat verschil eigenlijk is.

Controleer dus voor u koopt de specificaties, stel vragen en zorg ervoor dat u weet wat u koopt en dat u tevreden bent met het kwaliteitsniveau dat u koopt.